Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 5 plátků želatiny (2 gramy na 1 plátek)
- 50 gramů vody, plus extra pro namočení želatiny
-
300
gramů červeného ovoce, čerstvého (např. jahody, maliny)
ou 300 gramů lesní směsi, mražené - 200 gramů cukru, krupice
-
250
gramů tvarohu
ou 250 gramů sýru ricotta - 250 gramů smetany, min. 30 % tuku, chlazené
- mátové listy, na ozdobu
- Infos nut.
- par 1 porce
- Calories
- 1432 kJ / 342 kcal
- Protides
- 7 g
- Glucides
- 38 g
- Lipides
- 18 g
- Fibre
- 1.7 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Mousse ze tří druhů čokolády
4 Std. 30 Min
Dvoubarevný dezert z tvarohu a avokáda
10 menit
Hruška plněná medovou směsí s mandlemi
40 min
Rebarborovo-jahodový nektar
Pas d’évaluation
Zmrzlina z bílé čokolády
6h 10min
Limoncello
192 Std. 30 Min
Domácí želatinky
24h 30 min
Levandulové sušenky
3h 55 min
Vodka orange
5 menit
Ovocný nektar
10 menit
Dýňový cheesecake se skořicí
1 godz. 30 min
Ovocná omáčka (Coulis)
10 menit