Appareils & accessoires
Sous-vide Honeyed Figs
Prép. 10min
Total 1h
16 pieces
Ingrédients
-
fresh figs halved, stems trimmed8
-
honey3 oz
-
balsamic glaze3 oz
-
ground cinnamon¼ tsp
-
ground ginger¼ tsp
-
salt1 pinch
-
star anise1
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)65 oz
-
lemon juice1 oz
-
ice cream to serve
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Sodium
10 mg
Protides
0 g
Calories
197 kJ /
47 kcal
Lipides
0 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
12 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sous-Vide
8 Recettes
États-Unis
États-Unis
Tu pourrais aussi aimer...
Kimchi Butter
1h 10min
Sourdough Pretzel Bread
7h 20min
Peking-Style Duck Pancakes
11h 25min
Ginger Snaps with Mascarpone and Figs
1h 55min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2h
Hoisin Honey BBQ Sauce
30min
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35min
Texas Cornbread
35min
Pistachio Cranberry Biscotti
2h
Sourdough Ciabatta
9h 25min
Basil Pesto (TM5/6 Metric)
10min