Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
TM6

Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)

4.8 (9 évaluations )

Ingrédients

  • 125 g Asian pear (singo pear), core removed, cut into quarters
  • 60 g yellow onions
  • 4 garlic cloves
  • 3 g fresh ginger, cut into slices (0.5 cm)
  • 1 spring onion, chopped
  • 1 tbsp light soy sauce
  • 1 ½ tbsp brown sugar
  • 1 pinch ground black pepper
  • 2 tsp sesame oil, dark (toasted)
  • 3 tbsp gochujang (Korean chilli paste)

Infos nut.
par 1 jar
Calories
1293 kJ / 309 kcal
Protides
6 g
Glucides
55 g
Lipides
10 g
Graisses saturées
1 g
Fibre
8 g
Sodium
1274 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives