
Appareils & accessoires
Tom Yum Paste
Prép. 10min
Total 45min
3 jars
Ingrédients
-
fresh red chillies cut into halves, deseeded15
-
garlic cloves (see tips)5
-
kaffir lime leaves deveined15
-
fresh ginger cut into slices (0.5 cm)50 g
-
fresh galangal (lengkuas)40 g
-
fresh lemongrass white part only2 stalks
-
shallots150 g
-
raw sugar3 tbsp
-
shrimp paste (belacan) (optionnel)20 g
-
fresh coriander roots included20 g
-
torch lilies (bunga kantan) buds only2
-
dried chillies deseeded (see tips), soaked to soften15
-
cooking oil50 g
-
fish sauce2 tbsp
-
lime juice50 g
Infos nut. par 1 jar
Calories
184 kcal /
770 kJ
Protides
5 g
Lipides
7 g
Glucides
30 g
Fibre
6 g
Graisses saturées
1 g
Sodium
353 mg
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Asian Flavour Mixes
12 Recettes
International
International