Tom Yum Paste

Tom Yum Paste

4.3 3 évaluations
Prép. 10min
Total 45min
3 jars

Ingrédients

  • fresh red chillies cut into halves, deseeded
    15
  • garlic cloves (see tips)
    5
  • kaffir lime leaves deveined
    15
  • fresh ginger cut into slices (0.5 cm)
    50 g
  • fresh galangal (lengkuas)
    40 g
  • fresh lemongrass white part only
    2 stalks
  • shallots
    150 g
  • raw sugar
    3 tbsp
  • shrimp paste (belacan) (optionnel)
    20 g
  • fresh coriander roots included
    20 g
  • torch lilies (bunga kantan) buds only
    2
  • dried chillies deseeded (see tips), soaked to soften
    15
  • cooking oil
    50 g
  • fish sauce
    2 tbsp
  • lime juice
    50 g

Infos nut. par 1 jar

Calories 184 kcal / 770 kJ
Protides 5 g
Lipides 7 g
Glucides 30 g
Fibre 6 g
Graisses saturées 1 g
Sodium 353 mg

Tu aimes ce que tu vois?

Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !

Inscrive-toi à notre essai gratuit de 30 jours et découvre le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Tu pourrais aussi aimer...