Appareils & accessoires
Tom Yum Paste
Prép. 10min
Total 45min
3 jars
Ingrédients
-
fresh red chillies cut into halves, deseeded15
-
garlic cloves (see tips)5
-
kaffir lime leaves deveined15
-
fresh ginger cut into slices (0.5 cm)50 g
-
fresh galangal (lengkuas)40 g
-
fresh lemongrass white part only2 stalks
-
shallots150 g
-
raw sugar3 tbsp
-
shrimp paste (belacan) (optionnel)20 g
-
fresh coriander roots included20 g
-
torch lilies (bunga kantan) buds only2
-
dried chillies deseeded (see tips), soaked to soften15
-
cooking oil50 g
-
fish sauce2 tbsp
-
lime juice50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Sodium
353 mg
Protides
5 g
Calories
770 kJ /
184 kcal
Lipides
7 g
Fibre
6 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
30 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asian Flavour Mixes (TM5)
12 Recettes
International
International
Tu pourrais aussi aimer...
Nasi Lemak
45 Min
Crispy Ikan Bilis
40 Min
Masala Squid
25 Min
Sambal Belacan
10 Min
Homemade chicken stock powder
1 Std. 35 Min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15 Min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1 Std. 15 Min
Ayam kapitan (chicken curry)
45 Min
Nyonya Chicken Rendang
45 Min
Chilli Stuffed Fish
1 Std.
Nyonya Spice Paste
15 Min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4 Std. 20 Min