Appareils & accessoires
Broccoli and Ham Pasta Bake
Prép. 20min
Total 1h 10min
4 portions
Ingrédients
-
Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)70 g
-
water1150 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
oil10 g
-
smoked ham, cooked sliced (see tip)150 g
-
dried penne pasta400 g
-
broccoli florets halved300 g
Mornay Sauce
-
unsalted butter diced70 g
-
plain flour70 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
whole milk700 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1805.4 mg
Protides
34 g
Calories
3435 kJ /
819 kcal
Lipides
33 g
Fibre
8.9 g
Graisses saturées
18 g
Glucides
93 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Rock On! A 'Rockstars' Stoneware Collection
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Tu pourrais aussi aimer...
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 min
Ham Hock Potato Bake
35 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 min
Chicken Caprese Pasta Salad
25 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Ham and Leek Pasta Sauce
30 min
Curry Noodles with Pork
45 min
Tuna Pasta Bake
1 godz.
Sausage and Bacon Casserole
50 min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 min
Chicken and Spinach Lasagne
1 godz. 15 min