Appareils & accessoires
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
Prép. 25min
Total 2h 45min
6 porties
Ingrédients
-
gelatineblaadjes6
-
water om te weken
-
sinaasappel liefst biologisch1
-
witte asperges geschild, uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)150 g
-
sinaasappelsap20 g
-
room400 g
-
zout1 tl
-
gemalen cayennepeper½ tl
-
groene asperges uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)150 g
-
limoensap40 g
-
verse koriander4 stengels
-
rauwe cashewnoten geroosterd en gezouten50 g
-
eendenborst, met vel, zonder bot gerookt, dun gesneden120 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
10 g
Calories
1292 kJ /
309 kcal
Lipides
26 g
Fibre
1.5 g
Glucides
8 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asperge
10 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Vitello tonnato
13h
Sabayon (Zabaglione)
15min
Gorgonzola spread
Pas d’évaluation
Pastasalade met kip
1h 15min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Pas d’évaluation
Romige aspergesoep
25min
Mini panettone
Pas d’évaluation
Asperges en prosciutto cannoli
Pas d’évaluation
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3h 25min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Hollandaisesaus
15min