Appareils & accessoires
Cooking gnocchi or pasta
Prép. 15min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
gnocchi or fresh pasta (see Tips, for choice of pasta)200 - 400 g
-
water1700 g
-
salt1 - 1 ½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
727.3 mg
Protides
4.2 g
Calories
620 kJ /
147.6 kcal
Lipides
0.9 g
Fibre
2.3 g
Graisses saturées
0.2 g
Glucides
29.1 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Blade Cover Basics
11 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Tomato and mushroom spaghetti
30min
Poached eggs
25min
Steamed rice
25min
Boiled pasta
20min
Cooking potatoes
45min
Jasmine rice
40min
White basmati rice
40min
Sous vide scrambled eggs (Skinnymixers)
35min
Steamed eggs sunny side up
15min
Caramelised sherry vinaigrette
25min
Poached eggs using blade cover
30min
Poached eggs with blade cover
30min