Moroccan bundt
TM6 TM5 TM31

Moroccan bundt

3.3 (6 évaluations )

Ingrédients

  • 275 g unsalted butter, cut into pieces, plus extra for greasing
  • 80 g sesame seeds, plus an extra 4 tablespoons for coating
  • 100 g blanched almonds
  • 130 g dried apricots
  • 120 g dried figs
  • 200 g pitted dates
  • 100 g white sugar
  • 5 eggs
  • 150 g natural yoghurt
  • 300 g plain flour
  • 1 tsp ground cardamom
  • ½ tsp ground allspice
  • 1 pinch salt
  • 3 tsp baking powder

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1806.7 kJ / 430.2 kcal
Protides
9.2 g
Glucides
38.3 g
Lipides
26.3 g
Graisses saturées
11.4 g
Fibre
5 g
Sodium
176.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives