Appareils & accessoires
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
Prép. 30min
Total 2h 30min
32 portions
Ingrédients
Goat's cheese filling
-
eschalots50 g
-
goats cheese160 g
-
pouring (whipping) cream30 g
-
sherry vinegar2 tsp
-
honey1 tbsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
Cheese puffs
-
Gruyère cheese cut into pieces (2 cm)130 g
-
water125 g
-
full cream milk125 g
-
unsalted butter cut into pieces70 g
-
salt½ tsp
-
plain flour150 g
-
eggs3
-
ground black pepper½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portions
Sodium
94.8 mg
Protides
3.5 g
Calories
328.8 kJ /
78.3 kcal
Lipides
5.1 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
3.1 g
Glucides
4.5 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Entertaining with Dani Valent
95 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Parmesan gelato
4h 30min
Crème brûlée
7h
Hollandaise sauce
15min
Pineapple and coconut mojito
20min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1h 20min
Fondant
25min
Honey crème caramels
25h 55min
Yoghurt soup cups
1h 10min
Cherry margarita
25min
Chilorio shredded pork with lime-pickled onions
2h 15min
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3h
Black forest pavlova stack
5h 30min