Vegan Pineapple Coconut Tart

Vegan Pineapple Coconut Tart

4.0 22 évaluations
Prép. 5min
Total 8h 30min
8 portions

Ingrédients

  • old fashioned rolled oats
    5 oz
  • slivered almonds
    5 oz
  • dried dates, pitted
    7 oz
  • coconut oil
    3 ½ oz
  • canned pineapple slices, in juice drained well
    2 - 3
  • coconut cream (2 cans)
    28 oz
  • cornstarch
    2 oz
  • coconut sugar
    1 - 2 tbsp
  • lime juice optional
    1 - 2 tsp
  • toasted coconut plus extra to garnish
    2 oz
  • dried fruit toasted, e.g. strawberries, raspberries mango, to garnish

Infos nut. par 1 portion

Calories 799 kcal / 3343 kJ
Protides 9 g
Lipides 43 g
Glucides 101 g
Fibre 8 g
Graisses saturées 31 g
Sodium 40 mg

Tu aimes ce que tu vois?

Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !

Inscrive-toi à notre essai gratuit de 30 jours et découvre le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Tu pourrais aussi aimer...