Appareils & accessoires
Groene pepersaus
Prép. 5min
Total 20min
4 porties
Ingrédients
-
uien gehalveerd50 g
-
boter20 g
-
witte wijn100 g
-
groene peperkorrels, op azijn uitgelekt40 g
-
zout¼ tl
-
room, 25% v.g200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
2.7 g
Calories
688 kJ /
165.6 kcal
Lipides
12 g
Glucides
9.1 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sauzen
14 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Bearnaisesaus
15 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Bechamelsaus
15 Min
Champignonsaus met room en witte wijn
30 Min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15 Min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10 Min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 Std. 45 Min
Soubisesaus
Keine Bewertungen
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1 Std. 5 Min
Aardappelpuree
45 Min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 Min
Bearnaisesaus
20 Min