Appareils & accessoires
Gozleme Stuffed Pockets (Paul)
Prép. 15min
Total 2h 5min
4 portions
Ingrédients
Dough
-
water5 ½ oz
-
active dry yeast1 ½ tsp
-
sugar2 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra to grease1 oz
-
plain yogurt unsweetened1 oz
-
salt¾ tsp
-
all-purpose flour plus extra to dust11 oz
Filling
-
fresh baby spinach destemmed7 oz
-
yellow onions in pieces3 oz
-
neutral oil e.g. vegetable, canola, safflower1 ½ oz
-
feta cheese in pieces6 oz
-
dried red pepper flakes½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
873 mg
Protides
17 g
Calories
2084 kJ /
498 kcal
Lipides
18 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
8 g
Glucides
68 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Stoneware Baking Essentials
19 Recettes
États-Unis
États-Unis
Tu pourrais aussi aimer...
Coleslaw
10min
Herbed Spiral Rolls
35min
Asian Cabbage Salad
50min
Pecan Pie Tarts
2h 25min
Black Bean Walnut Patties
35min
Acorn Squash Gratin
1h 55min
Cheddar Biscuits
20min
Ancient Grain Bread
2h 30min
Black Bean Dip
5min
Pita Bread
2h
Corn Muffins
45min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1h 10min