Appareils & accessoires
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
Prép. 15min
Total 35min
8 porties
Ingrédients
Bloemkool en truffelpuree
-
teentje knoflook1
-
boter20 g
-
bloemkool in roosjes (3 cm)300 g
-
volle melk100 g
-
truffelolie1 tl
-
zout naar eigen smaak¼ tl
Sint-jakobsschelpen
-
water500 g
-
sint-jakobsschelpen met schelp16
-
verse bieslook fijngehakt, om te garneren
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
160.2 mg
Protides
6 g
Calories
271 kJ /
64.5 kcal
Lipides
3.4 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
1.7 g
Glucides
2 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feesttafel
11 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Sabayon (Zabaglione)
15min
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Pas d’évaluation
Hollandaisesaus
15min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2h 40min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2h 45min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Pas d’évaluation
Hollandaisesaus
15min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1h 10min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Bearnaisesaus
20min