Appareils & accessoires
Miso and Honey-roasted Aubergine
Prép. 10min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
-
aubergines (approx. 550 g)2
-
white miso paste45 g
-
honey35 g
-
sesame oil5 g
-
water540 g
-
spring onions thinly sliced, for garnishing
-
toasted sesame seeds for garnishing
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
431 mg
Protides
4.1 g
Calories
538 kJ /
129 kcal
Lipides
2.5 g
Fibre
9 g
Graisses saturées
0.3 g
Glucides
18 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Calendar 2022
12 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Tu pourrais aussi aimer...
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30min
Radish, Carrot and Coriander Salad
15min
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM5)
45min
Miso Carbonara Udon
25min
Crispy Korean Tofu
1h 20min
Basil Pesto
10min
Baby-friendly Mango Tofu Sesame Noodles
40min
Prawn and Miso Noodle Soup
20min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1h
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45min
Korean Ramen with Tofu
50min