Appareils & accessoires
Bread pastry
Prép. 10min
Total 55min
750 g
Ingrédients
-
leftover bread (crusts and slices)300 g
-
plain flour plus extra to dust225 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces220 g
-
sea salt1 tsp
-
egg1
-
water plus extra 20 g if needed40 g
Niveau
facile
Infos nut. par 750 g
Sodium
3443.5 mg
Protides
57.3 g
Calories
13622.6 kJ /
3255.9 kcal
Lipides
194.7 g
Fibre
14.2 g
Graisses saturées
117 g
Glucides
320.4 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsTu pourrais aussi aimer...
Japanese ramen noodles
1 Std.
Pineapple tarts
1 Std. 30 Min
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney)
11 Std. 40 Min
Beetroot ciabatta
15 Std.
Steamed ginger pudding
3 Std. 5 Min
Portuguese-style crème brûlée
25 Min
S'mores-style dipping jars
2 Std. 20 Min
Whoopie pies
1 Std. 20 Min
Cacao avocado smoothie cups (Toddlers and beyond)
10 Min
Pumpkin hommus with green dippers (Toddlers and beyond)
50 Min
Dark chocolate frosting
10 Min
Three cheese spinach scrolls
2 Std. 15 Min