![Leek, chilli and chorizo sauce Leek, chilli and chorizo sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7db2abb5-6fba-4904-81ef-4aed06543bdd/Derivates/014dee2a-166e-4689-af3a-4f1cf8bfac12.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 2 garlic cloves, peeled
- 1 leek, trimmed, white part only, well washed and cut into pieces (3 cm) - green part reserved
- 1 - 2 fresh long red chillies, deseeded if preferred, and cut into halves
- 30 g extra virgin olive oil
- 500 g tomato passata
- 50 g water
- 1 chorizo sausage (approx. 220 g), cut into thin slices
- 2 sprigs fresh basil, leaves torn
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 600 g cooked gnocchi, to serve (see Tips)
- Parmesan grated, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1228.3 kJ / 293.6 kcal
- Protides
- 9.1 g
- Glucides
- 43.7 g
- Lipides
- 9.9 g
- Graisses saturées
- 2.4 g
- Fibre
- 4.5 g
- Sodium
- 347.3 mg
Recettes alternatives
Chicken laksa
30min
Chicken gyros with tzatziki
30min
Lala's creamy lemon butter chicken
1h 10min
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30min
Beef stew with gnocchi
3 Std. 15 Min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min
Mushroom and kale risotto
55min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50min
Apricot Chicken
35min
Chicken and risoni bake
1h 15min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min