Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 200 g dried risoni pasta
- 1000 g skinless, boneless chicken thighs, cut into halves
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 3 garlic cloves
- 1 bunch asparagus, cut into pieces, stalks and tips kept separate
- 1 onion, cut into quarters
- 1 broccoli stem (approx. 150 g), cut into pieces (see Tips)
- 1 cauliflower stem (approx. 100 g), cut into pieces (see Tips)
- 180 g dry white wine
- 50 g unsalted butter
- 350 g water
- 1 tbsp Dijon mustard
- 4 sprigs fresh thyme or herbs of choice, leaves only (see Tips)
- 1 ½ tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 60 g fresh baby spinach
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1941.5 kJ / 464 kcal
- Protein
- 40.6 g
- Kohlenhydrate
- 36.9 g
- Fett
- 14.9 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 6.3 g
- Ballaststoff
- 5.3 g
- Natrium
- 262.6 mg
Alternative Rezepte
Lala's creamy lemon butter chicken
1h 10min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50min
Baked Chicken Pizzaiola
55min
Broccoli and ham pasta bake
1h
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55min
Lamb sausage ragu
30min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Sticky sesame chicken
40min
Chicken with sweet potato cheesy crust
1h 15 min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min
Apricot Chicken
35 Min
Low waste chicken lasagne
1h 30min