Appareils & accessoires
Mini lemon curd tarts
Prép. 30min
Total 2h 20min
48 pieces
Ingrédients
Sour cream pastry
-
plain flour plus extra to dust250 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces200 g
-
sour cream120 g
Lemon curd filling
-
white sugar240 g
-
freshly squeezed lemon juice150 g
-
unsalted butter cut into pieces120 g
-
eggs3
-
fresh berries of choice, to decorate
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
6.1 mg
Protides
1.1 g
Calories
422.3 kJ /
100.5 kcal
Lipides
6.8 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
4.2 g
Glucides
9.1 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Rose gold baking
21 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Edna's lemon curd teacake
40 Min
Lemon meringue tarts
25 Std. 30 Min
Lemon curd
20 Min
Feijoa chutney
1 Std. 15 Min
Lemon delicious
1 Std. 5 Min
Sultana, apple and custard scrolls
4 Std. 30 Min
Lemon or lime butter
15 Min
Red and green Christmas shortbread
2 Std. 20 Min
Edna's lemon curd tea cakes
30 Min
Quick fruit cake
2 Std.
Caribbean carrot cake
2 Std. 10 Min
Sticky date pudding
1 Std. 30 Min