Appareils & accessoires
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
Prép. 20min
Total 1h 45min
30 sneetjes
Ingrédients
Volkoren Paasbrood
-
verse dille (ong. 20 g), enkel de bladeren1 bos
-
rode uien gehalveerd, en iets meer in ringen gesneden als garnering100 g
-
melk300 g
-
honing15 g
-
verse gist verkruimeld20 g
-
volkoren tarwebloem560 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
boter in stukken50 g
-
zout2 tl
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud4
-
water te vullen tot 1L
Opbouw
-
eierdooier geklopt, om te kleuren1
-
groene slabladeren gemengd100 g
-
gerookte forelfilet150 g
-
vers geperst citroensap30 g
-
vers gemalen zwarte peper
Niveau
facile
Infos nut. par 1 sneetje
Sodium
120.7 mg
Protides
5.1 g
Calories
444.3 kJ /
106.2 kcal
Lipides
3.3 g
Fibre
2.3 g
Graisses saturées
1.5 g
Glucides
15.2 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Paasrecepten
14 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Pas d’évaluation
Vegan mini cheesecakes
4h 30min
Granola cups met honing, yoghurt, noten en fruit
55min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Pas d’évaluation
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1h 30min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1h 50min
Basis brooddeeg
5min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Pas d’évaluation
IJssandwich
Pas d’évaluation
Sinaasappelconfituur met Campari
1h 35min
Gougère-soezen met zalmmousse
25h 35min