![Chicken and mango salad Chicken and mango salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bba9760eca07a4be2bbec75f2e46846e/Derivates/7e361b2f6f739969b452d811ab20914f146963f4.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 2 sprigs fresh coriander, stems, roots, and leaves, cut into pieces
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 2 fresh long green chillies, trimmed and deseeded, if preferred
- 270 g coconut milk
- 1000 g water
- 10 g oil
- 1 tsp sea salt
- 250 g jasmine rice
- 500 g chicken tenderloins, cut into bite-sized pieces
- 50 - 100 g fresh bean sprouts, to taste
- 1 red capsicum, sliced
- 1 mango, cut into cubes
- ½ cucumber, cut into pieces (1 cm)
- 1 sprig fresh mint, leaves only, finely shredded
- 2 - 3 tbsp salted peanuts, roasted and roughly chopped
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2309.8 kJ / 552.1 kcal
- Protides
- 19 g
- Glucides
- 62 g
- Lipides
- 23.6 g
- Graisses saturées
- 9.5 g
- Fibre
- 4 g
- Sodium
- 710.1 mg
Recettes alternatives
Irish stew
1h 30min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25min
Sticky sesame chicken
40min
Hoisin pork bowl
30min
Pork fillet with chilli and coconut relish
45min
Chicken and risoni bake
1h 15 min
Red pesto chicken salad
35min
Chipotle bean and corn salad
40min
Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad
40min
Chicken meatballs with coconut rice
35min
Coq au vin blanc with mashed potato
1 Std. 50 Min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 мин.