Cherry Blossom Steamed Dumplings
TM6 TM5

Cherry Blossom Steamed Dumplings

4.5 (2 évaluations )

Ingrédients

Prawn filling

  • 180 g medium-sized prawns, deshelled and patted dry with kitchen towel
  • ½ tsp salt
  • ¾ tsp sugar
  • ¾ tsp white pepper powder
  • 1 ½ tsp potato starch
  • 1 egg white
  • 2 tsp toasted sesame oil
  • 1 tsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)

Dumpling skin

  • 80 g wheat starch
  • 80 g potato starch
  • 10 g purple sweet potato powder
  • 670 g water
  • 1 tsp vegetable oil, for greasing

Infos nut.
par 1 piece
Calories
243 kJ / 58 kcal
Protides
3 g
Glucides
8 g
Lipides
2 g
Graisses saturées
0 g
Fibre
1 g
Sodium
169 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives