Appareils & accessoires
Bessenmix-yoghurt
Prép. 10min
Total 12h 15min
6 porties
Ingrédients
-
gemengde verse bessen (bv. bosbessen, aardbeien, frambozen)150 g
-
houdbare volle melk (zie tip)500 g
-
volle yoghurt60 g
-
melkpoeder (zie tip)25 g
-
gezoete gecondenseerde melk125 g
-
water250 g
-
1 tl ascorbinezuur (vitamine C in poeder)citroensap (zie tip)30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
96 mg
Protides
7 g
Calories
635 kJ /
151 kcal
Lipides
5 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
19 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fermentatie modus
10 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Flatbread met peer en geitenkaas
3h
Custard
15min
Gewone yoghurt
14h
Yoghurt met kokosmelk
15h
Valentijnkoekjes met aardbei
Pas d’évaluation
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12h 20min
Soja yoghurt
12h 15min
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5h
Aardbeienpudding
2h 10min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1h 40min
Yoghurt met rode vruchten
12h 20min
Melkbrood
2h 20min