Beef Rendang
TM6 TM5 TM31

Beef Rendang

(Pas d’évaluation)

Ingrédients

  • 100 g Indonesian red spice paste, room temperature
  • 100 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
  • ½ tsp ground star anise
  • 50 g fresh grated coconut
  • ½ tsp ground cumin
  • ½ tsp ground nutmeg
  • ½ tsp ground cinnamon
  • ½ tsp ground cloves
  • 500 g coconut milk
  • 3 turmeric leaves, cut in 10 cm length
  • 20 g palm sugar
  • 1 tsp salt
  • 800 g beef tenderloin, cut into pieces (5 cm x 5 cmx 2 cm)
  • 4 fresh salam leaves
  • 7 fresh kaffir lime leaves

Infos nut.
par 1 portion
Calories
7823 kJ / 1870 kcal
Protides
22 g
Glucides
17 g
Lipides
194 g
Graisses saturées
105 g
Fibre
3 g
Sodium
644 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives