Appareils & accessoires
Hotteok (sweet filled pancakes)
Prép. 55min
Total 1h 50min
8 pieces
Ingrédients
Dough
-
dried instant yeast2 ¼ tsp
-
water230 g
-
vegetable oil2 tsp
-
caster sugar40 g
-
sea salt½ tsp
-
plain flour plus extra to dust360 g
Filling
-
sesame seeds1 tbsp
-
unsalted peanuts60 g
-
light brown sugar70 g
-
honey90 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
vegetable oil to shallow fry
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Sodium
563.9 mg
Protides
7.5 g
Calories
1349 kJ /
321.2 kcal
Lipides
6.7 g
Fibre
2.1 g
Graisses saturées
1.3 g
Glucides
58.1 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Flavours of Korea
15 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Roti Canai (Roti Prata)
3h 55min
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1h 10min
Traditional Chinese Peanut Cookies
1h 20min
Hotteok (Sweet Filled Pancakes)
1h 50min
Teh tarik (pulled milk tea)
15min
Ondeh-Ondeh Cupcakes
1h 15min
Rosalinda Tart (Fancy Pineapple Tart)
1h 30min
Fruit and Sago Pudding
50min
Coconut Jelly
3h 15min
Dou sha bao (red bean paste buns)
9h 30min
Egg Tarts
50min
Soft Sweet Buns
1h 10min