
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1900 g water
- 6 medium eggs
- roast poultry leftovers (carcass, meat, skin and bones) (see tips)
- 3 - 5 garlic cloves (see tip)
- 5 - 10 g fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm, see tip)
- 15 g vegetable oil
- ½ - 1 tsp Chinese five spice powder (see tip)
- 2 pinches salt (see tip), plus ¾ tsp
- 70 g leeks cut in pieces (5 cm)
- 140 g celeriac cut in pieces (3-5 cm)
- 1 cinnamon stick
- 3 cloves
- ½ - 1 fresh red chilli halved and deseeded (see tip), plus extra sliced for serving
- 5 - 10 g fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm) (see tip)
- ¼ - ½ tsp black peppercorns (see tip)
- ¾ tsp salt
- 400 g dried rice noodles (e.g. pho or vermicelli)
- 20 - 30 g soy sauce to taste
- 15 - 25 g fish sauce to taste
- water for cooking noodles
- 50 g fresh baby spinach for serving
- spring onion sliced (3 mm), for serving
- fresh mung beansprouts for serving
- lime cut in wedges, for serving
- 6 tsp sesame seeds for serving
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 604 kcal / 2525 kJ
- Protides
- 46 g
- Lipides
- 18 g
- Glucides
- 62 g
- Fibre
- 3.2 g
- Graisses saturées
- 4.3 g
- Sodium
- 917 mg