Appareils & accessoires
Borscht
Prép. 15min
Total 50min
6 porties
Ingrédients
-
verse peterselie leaves only3 - 5 takjes
-
tomaten cut in pieces200 g
-
uien cut in pieces100 g
-
wortelen cut in pieces100 g
-
rode bieten cut in pieces (2 cm)200 g
-
olie40 g
-
aardappelen cut in pieces (2 cm)150 g
-
rode paprika cut in pieces (2 cm)100 g
-
witte kool cut in strips200 g
-
water1000 g
-
zout2 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
2 g
Calories
513 kJ /
123 kcal
Lipides
7 g
Fibre
4 g
Glucides
12 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Pas d’évaluation
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Pas d’évaluation
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16h 50min
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Minestrone
45min
Pâté in korst
10h
Aziatische groentesoep met tofu
1h 30min
Basisbouillon
Pas d’évaluation
Parelgerst- en champignonsoep
Pas d’évaluation
Indiase mosterd
Pas d’évaluation
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15min
Vegetarische chili
1h 5min