Appareils & accessoires
Mangochutney
Prép. 15min
Total 1h 20min
2 potjes
Ingrédients
-
2 tl zwarte peperkorrelsSzechuan peperkorrels1 el
-
teentjes knoflook2
-
verse gember in dunne plakjes10 g
-
ui gehalveerd80 g
-
water20 g
-
ruwe rietsuiker250 g
-
rijpe mango alleen het vruchtvlees, in stukken700 g
-
azijn120 g
-
zout1 tl
-
gemalen kurkuma½ tl
-
rozijnen100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 2 potjes
Protides
9 g
Calories
7472 kJ /
1773 kcal
Lipides
4 g
Fibre
19.3 g
Glucides
410 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Vitello tonnato
13h
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Pas d’évaluation
Vegetarische Wellington
2h 10min
Vruchtenroomijs
5min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2h 10min
Mexicaanse rozemarijnpunch
10min
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Pas d’évaluation
Nougat-koekjes
Pas d’évaluation
Gezouten-Karamelijs
14h
Gezouten karameltaart
2h 40min
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24h