Appareils & accessoires
Kip-miso stoofpot
Prép. 20min
Total 1h 45min
4 porties
Ingrédients
-
sjalotten gehalveerd50 g
-
babywortelen in stukken50 g
-
selder in stukken50 g
-
teentjes knoflook2
-
verse rode chilipepers zaadjes verwijderd, in stukken1 - 2
-
olijfolie30 g
-
water800 g
-
misopasta50 g
-
vers citroengras2 takjes
-
sjalotten50 g
-
babywortelen14 g
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
kippenboutjes, met vel (± 800 g)4
-
zout1 tl
-
rapen gehalveerd60 g
-
mini radijzen gehalveerd60 g
-
verse koriander½ bos
-
stokbrood8 sneetjes
-
limoen in partjes1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1402.8 mg
Protides
37.5 g
Calories
2674.5 kJ /
639.2 kcal
Lipides
41.1 g
Fibre
5 g
Graisses saturées
10 g
Glucides
30.6 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Comfort Food
10 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Pas d’évaluation
Curry-wortelbrood
1h 5min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3h
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1h 15min
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Pas d’évaluation
Asperge-langoustine terrine
10h
Lams- en Quinoastoofpot
Pas d’évaluation
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Pas d’évaluation
Rundvlees Stroganoff
1h
Zalmburgers
25min
Rendang met Gele Kleefrijst
2h 45min
Volkorenbrood
Pas d’évaluation