Appareils & accessoires
Mediterrane visschotel
Prép. 15min
Total 1h 30min
4 porties
Ingrédients
-
uien in vieren gesneden100 g
-
olijfolie30 g
-
aardappelen in schijfjes (5-7 mm)350 g
-
zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
water20 g
-
gezouten kabeljauw, geweekt en ontzout in stukken (3 cm)500 g
-
paneermeel2 el
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie30 g
-
tomatenblokjes uit blik300 g
-
zout1 tl
-
ontpitte olijven50 g
-
gedroogde oregano½ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
8958.3 mg
Protides
83.5 g
Calories
2719.6 kJ /
650 kcal
Lipides
19.5 g
Fibre
5.5 g
Graisses saturées
3.3 g
Glucides
34 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Batch Cooking & Meal Prep
12 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Lamscurry
1 Std.
Pindakoekjes met chocolate-chip
Keine Bewertungen
Gochujang zeevruchtenrisotto
1 Std.
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9 Std.
Tomaat en basilicum kip quiche
1 Std.
Viscurry
35 Min
Vislasagne met courgette
1 Std.
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1 Std. 15 Min
Lamsstoofpotje
1 Std. 45 Min
Tropische smoothie bowl met frambozen en hennepzaden
Keine Bewertungen
Kipfilets pizzaiola
55 Min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 Min