Appareils & accessoires
Gwinganna nut and seed bread
Prép. 10min
Total 3h 25min
20 slices
Ingrédients
-
flaxseeds100 g
-
mixed nuts of choice70 g
-
quinoa flakes (see Tips)115 g
-
sunflower seeds70 g
-
pepitas70 g
-
psyllium husk25 g
-
sea salt1 tsp
-
macadamia oil45 g
-
raw honey20 g
-
warm water350 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Sodium
97.6 mg
Protides
4.1 g
Calories
619.9 kJ /
148.2 kcal
Lipides
11.4 g
Fibre
3.5 g
Graisses saturées
1.5 g
Glucides
9.2 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
A taste of Gwinganna
11 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Rosemary and sea salt crackers
35min
Orange and cardamom granola clusters (Diabetes)
1h 15min
Chilli crunch (TM6)
30min
Basic nut butter
30min
Christmas spice mix
5min
Beetroot salad
10min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Hazelnut dukkah with fennel
50min
Seeded sheet crackers (Toddlers and beyond)
1h 30min
Cauliflower hummus with green vegetables
1h
Protein-packed paleo loaf
1h 10min
Chunky basil pesto dip
10min