
Appareils & accessoires
Southern Fried Chicken
Prép. 15min
Total 50min
8 pieces
Ingrédients
-
chicken thighs, skin on and bone in (approx. 8 thighs)32 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
salt to taste, divided1 - 1 ¼ tsp
-
ground black pepper to taste, divided½ tsp
-
dried thyme1 tsp
-
dried basil1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
celery salt1 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
onion powder1 tsp
-
all-purpose flour10 oz
-
corn starch2 ½ oz
-
baking powder½ tsp
-
olive oil spray
-
hot sauce plus extra to serve3 - 5 dashes
-
buttermilk8 oz
-
egg whites from large eggs2
-
salad to serve
Infos nut. par 1 piece
Calories
463.2 kcal /
1937.8 kJ
Protides
25 g
Lipides
23.4 g
Glucides
36.8 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
5.9 g
Sodium
909.9 mg
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Mardi Gras
12 Recettes
États-Unis
États-Unis