Versions compatibles
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Herb Butter
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh dill, leaves only
- 3 - 4 fresh sage, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 10 fresh chives, in pieces (1 in.)
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 8 oz unsalted butter, softened
Vegetables & Steaks
- 4 sirloin steaks (approx. 8 oz ea., 1½ in. thick)
- 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to brush
- 1 tsp salt, plus extra to season
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 1 sprig rosemary, leaves only, plus extra to garnish
- 16 oz potatoes, peeled, cubed (1 in.)
- 20 oz water
- 12 oz broccoli florets
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3489 kJ / 834 kcal
- Protides
- 49 g
- Glucides
- 25 g
- Lipides
- 61 g
- Graisses saturées
- 33 g
- Fibre
- 3 g
- Sodium
- 1148 mg
Recettes alternatives
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Chicken Shawarma Bowl
1h
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Shredded Beef in Brown Ale
10h 20min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Chicken Parmesan
1h 10 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 min
Chicken with Creamed Spinach Crepes
1 Std. 50 Min
Shrimp Scampi
40min
Chicken Tacos
1h 10 min