Appareils & accessoires
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Prép. 5min
Total 25min
4 porties
Ingrédients
-
eieren, medium (53-63 g) koud4
-
water tot de 1 liter (l) markering
-
pindaolie150 g
-
eierdooier1
-
mosterd20 g
-
geraspte sinaasappelschil
-
zout2 snuifjes
-
gemalen peper2 snuifjes
-
vers geperst citroensap10 g
-
volkoren brood vers4 sneetjes
-
salade bladeren50 g
-
harde kaas in dunne reepjes80 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
642.3 mg
Protides
16 g
Calories
2525 kJ /
609.5 kcal
Lipides
51.3 g
Fibre
3.5 g
Graisses saturées
12 g
Glucides
19.3 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Leve de lente
10 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Volkoren Taco's met Pulled Pork in Biersaus
Keine Bewertungen
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1 Std.
Oriëntaalse brunch
Keine Bewertungen
Lactosevrije milkshake
Keine Bewertungen
Aardbeien mille-feuille
5 Std.
Groenten met aardappelen en vlees
35 Min
Gekookte eieren
20 Min
Verse pasta zonder eieren
Keine Bewertungen
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24 Std. 30 Min
Mosselen Marinière
Keine Bewertungen
Pindakaas
5 Min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Keine Bewertungen