Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Pizza dough
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 220 g water, room temperature
- 1 tsp white sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 400 g baker's flour
- 1 tsp sea salt
Topping
- extra virgin olive oil, to grease
- 200 g mozzarella cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g yellow capsicum, cut in 1-2 wedges, seeds and membranes removed
- 100 g red capsicum, cut in 1-2 wedges, seeds and membranes removed
- 80 g white button mushrooms (approx. 5-6 mushrooms), whole, stem removed
- 120 g red onion (1 small onion), peeled, cut into halves vertically
- 100 g zucchini (approx. ½ zucchini), unpeeled, washed and trimmed
- 200 g canned chopped tomatoes
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2639.5 kJ / 630.9 kcal
- Protides
- 26.1 g
- Glucides
- 84.4 g
- Lipides
- 20.9 g
- Graisses saturées
- 8 g
- Fibre
- 5.3 g
- Sodium
- 797.4 mg
Recettes alternatives
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20min
Zucchini cheddar slice
45min
Chilli and cheese nachos
35min
Chile con queso cob loaf
40 min
Steamed Raspberry Jam Pudding
2 Std. 50 Min
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
1 Std. 40 Min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10min
15-minute noodles
15min
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40 min
Nourish bowl (Diabetes)
55min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter, TM6)
55min