Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 fresh long red chilli, trimmed and cut into halves
- 20 g peanut oil
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 carrot, cut into cubes (5 mm - see Tips)
- 2 tsp dried onion flakes
- 1 tsp granulated garlic
- 1 nori sheet, broken into pieces
- 1000 g boiling water
- 280 g dried quick-cooking noodles, broken into pieces (see Tips)
- 50 g snow peas, trimmed and sliced lengthways
- 20 g oyster sauce
- 20 g soy sauce
- 200 g firm tofu, cut into pieces (3 cm)
- 120 g fresh bean sprouts, to serve
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, to serve
- 1 spring onion/green onion, thinly sliced, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2045.7 kJ / 489 kcal
- Protides
- 18.3 g
- Glucides
- 53.6 g
- Lipides
- 23.8 g
- Graisses saturées
- 5 g
- Fibre
- 3.9 g
- Sodium
- 969.5 mg
Recettes alternatives
Beef Rendang
1h 35min
Beef and cashew nut yellow curry
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Creamy chicken curry and rice
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Tandoori chicken pizza
1 Std. 30 Min
Tex-Mex Bowl
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Meat-free mushroom lasagne
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Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
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Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
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No-waste veggie bolognese (TM6)
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Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
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