Versions compatibles
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 800 - 1000 g bone-in skinless chicken thigh (4-6 pieces)
- 2 tsp ground turmeric
- 2 garlic cloves
- 1 onion, cut into halves
- 2 fresh lemongrass, white part only, cut into pieces
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 long red chilli, trimmed and cut into halves
- 3 cm fresh turmeric
- 1 pinch sea salt
- 3 tbsp coconut oil
- 120 g water
- 400 g coconut cream
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 4 makrut lime leaves
- 300 g fresh green beans, trimmed
- 2 sprigs fresh Thai basil, leaves only, plus extra to garnish
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, plus extra to garnish
- raw cashews, toasted and roughly chopped, to serve (optional)
- Infos nut.
- par 4 portions
- Calories
- 12508.9 kJ / 2989.7 kcal
- Protides
- 201.7 g
- Glucides
- 89.1 g
- Lipides
- 218.2 g
- Graisses saturées
- 167.2 g
- Fibre
- 24.8 g
- Sodium
- 1021.5 mg
Recettes alternatives
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1h 15min
Prawn and chicken laksa
40 min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30 min
Thai beef salad
1h 15min
Sri Lankan Red Beef Curry
1h 35min
Alice Piktija's Cape Malay chicken curry
1h 10min
Coconut fish curry
1h 10min
Chicken korma with cashews
30 min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 Min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 min
Chiang Mai noodles
25 Min