Appareils & accessoires
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Prép. 15h
Total 1h 20min
8 porties
Ingrédients
Pecannotencrumble-topping
-
boter in blokjes, en iets meer om in te vetten115 g
-
donkerbruine suiker naar eigen smaak60 - 70 g
-
pecannoten gehakt85 g
-
bloem115 g
Zoete aardappelvulling
-
zoete aardappelen in halve manen (2,5 cm dik)680 g
-
water1110 g
-
boter in blokjes115 g
-
volle melk115 g
-
donkerbruine suiker naar eigen smaak30 - 60 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
zout½ tl
-
gemalen kaneel½ tl
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
eieren2
-
mini marshmallows140 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
250 mg
Protides
7 g
Calories
2316.4 kJ /
553.6 kcal
Lipides
33 g
Fibre
4.1 g
Graisses saturées
16.1 g
Glucides
60.5 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basis
8 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Glutenvrij Brood
3h 20min
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Pas d’évaluation
Zalm en koolsla broodbeleg
15min
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Pas d’évaluation
Smoothie trio
10min
Geflambeerde uientaart
Pas d’évaluation
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Pas d’évaluation
Glühwein
15min
Sous-vide peren met kaneel
2h 5min
Vijfzaden energierepen
1h 45min
Dadel curry dip
5min