Appareils & accessoires
Peach Cobbler
Prép. 20min
Total 2h 35min
8 portions
Ingrédients
-
ginger, fresh (optionnel) peeled, cut into pieces1 cm
-
sugar45 g
-
brown sugar85 g
-
lemon thin peel only, no white pith½
-
peaches, frozen (thawed 1 hour)600 g
-
all-purpose flour30 g
-
cinnamon, ground¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
nutmeg, ground⅛ tsp
-
butter, unsalted diced60 g
Biscuit Topping
-
all-purpose flour200 g
-
sugar100 g
-
baking powder½ tsp
-
Greek yogurt plain130 g
-
egg, large1
-
2 tbsp raw cane sugarturbinado sugar2 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
128.3 mg
Protides
6.3 g
Calories
1431 kJ /
342 kcal
Lipides
7.4 g
Fibre
2.1 g
Graisses saturées
4.2 g
Glucides
63.6 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Mother's Day with Degrenne
6 Recettes
Canada
Canada
Tu pourrais aussi aimer...
Eggnog Snickerdoodles
1 godz.
Southern Peach Cobbler
1 godz. 15 min
Peanut Butter and Jam Thumbprint Cookies
1 godz.
Honey Blueberry Cobbler
1 godz. 40 min
Coconut Almond Candies
55 min
Cinnamon Rolls
3 godz.
Maple Pecan Pie
1 godz. 15 min
Delizie al Limone (Lemon Crinkle Cookies) Metric
1 godz. 30 min
Apple Fritter Bread
2 godz.
Cranberry Vinaigrette
5 min
Lemon Poppy Seed Loaf
1 godz. 10 min
Crinkle Cookies
1 godz.