Appareils & accessoires
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Prép. 10min
Total 2h 35min
6 porties
Ingrédients
De terrine
-
water300 g
-
wortelen in staafjes100 g
-
verse sperziebonen100 g
-
verse tuinbonen50 g
-
verse doperwten50 g
-
gelatineblaadjes (1,9 g/blad) en een kommetje met koud water4
-
kokosmelk500 g
-
espelette peper2 snuifjes
-
zout1 tl
De kervel emulsie
-
verse kervel1 bos
-
limoensap30 g
-
olijfolie30 g
-
water30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
367 mg
Protides
6.3 g
Calories
1048.2 kJ /
253.5 kcal
Lipides
20.8 g
Fibre
4.5 g
Graisses saturées
14.5 g
Glucides
7.8 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ouders verwennen
10 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3h 15min
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Pas d’évaluation
Rauwe chocolade bietencake
Pas d’évaluation
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Pas d’évaluation
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5h 30min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Vegan kruimeldeeg
45min
IJssandwich
Pas d’évaluation
Forel met hollandaisesaus
50min
Thaise rode curry
1h
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min