Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 linguriță capere în oțet
- 2 fire pătrunjel verde, doar frunzele
- 1 fir mărar proaspăt, doar frunzele
- 1 cățel de usturoi
- 2 fileuri de anchois conservat în ulei
- ½ linguriță coajă de lămâie
- 130 g unt (vezi recomandări)
- 2 prize sare de mare
- 1 linguriță sos de roșii
- 1 linguriță muștar de Dijon
- 1 linguriță brandy
- 1 linguriță vin de Madeira (vezi recomandări)
- ½ linguriță sos Worcestershire
- ¼ linguriță boia de ardei, dulce
- ¼ linguriță pudră de curry
- ½ linguriță piper negru măcinat
- 2 lingurițe zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
- Infos nut.
- par 185 g
- Calories
- 4135.1 kJ / 984.5 kcal
- Protides
- 4.8 g
- Glucides
- 3.9 g
- Lipides
- 107.1 g
- Graisses saturées
- 69.7 g
- Fibre
- 2.8 g
- Sodium
- 995.8 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Cocktail Punch de citrice
Pas d’évaluation
Crenvurști vienezi cu supă de mazăre
1h 10min
Alune cu bere și chilli
Pas d’évaluation
Ouă poșate, cu salsa cu somon afumat și avocado
30min
Măsline marinate cu portocale
10min
Carne de vită și anghinare gătite lent
Pas d’évaluation
Tocaniță de vită cu piure de cartofi
Pas d’évaluation
Fudge de ciocolată albă
Pas d’évaluation
Salsa verde
10min
Gogoși cu unt de arahide și gem
2h 40min
Legume prăjite
10min
Terci de orz
25min