Appareils & accessoires
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
Prép. 25min
Total 35min
10 stuks
Ingrédients
-
vastkokende aardappelen geschild, in stukken (2-3 cm)500 g
-
uien gehalveerd170 g
-
eieren2
-
fijne havervlokken30 g
-
zout1 ½ tl
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
-
teentje knoflook1
-
diepgevroren bladspinazie ontdooid, goed uitgelekt (± 350 g)450 g
-
gemalen peper3 snuifjes
-
olie30 g
-
geklaarde boter3 el
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
574.9 mg
Protides
4.1 g
Calories
587.8 kJ /
140.5 kcal
Lipides
8.1 g
Fibre
2.7 g
Graisses saturées
2.9 g
Glucides
14.1 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fusion-smaken
12 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Mediterrane groentepasta
Pas d’évaluation
Muffins met intense chocolade (zonder toegevoegde suiker)
Pas d’évaluation
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Pas d’évaluation
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Pas d’évaluation
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min
Zachte graanrepen
1h
Kokosnoot en chocoladesorbet
Pas d’évaluation
Vegan Lasagne met Linzen
Pas d’évaluation
Salade van Kool en Wortel met Feta
15min
Energieballen
30min
Pistache Moelleux
30min
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1h