Appareils & accessoires
Schiacciata met gerookte zalm
Prép. 10min
Total 2h 15min
8 stuks
Ingrédients
-
bloem400 g
-
rode bietensap natuurlijk, zonder suiker150 g
-
gedroogde gist5 g
-
honing1 el
-
olijfolie plus extra om in te vetten20 g
-
water120 g
-
zout½ tl
-
rozemarijn, vers in stukjes, plus extra voor garnering3 - 4 takjes
-
rode uien in cirkels gesneden (ca. 2 mm)1 - 2
-
zout, grof1 - 2 snuifjes
-
gerookte zalm in plakjes100 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
514 mg
Protides
10 g
Calories
832 kJ /
199 kcal
Lipides
3 g
Fibre
2.1 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
31 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Roze herfst
7 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Pindakaas Havermoutbal
Pas d’évaluation
Krokante Onsen Eieren met Kool
Pas d’évaluation
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Pas d’évaluation
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2h
Zoete aardappellasagne
1h 20min
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Pas d’évaluation
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Pas d’évaluation
Alpenmacaroni
45min
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2h 10min
Vegan moussaka
1h 50min
Roze roerei
15min
Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Pas d’évaluation