Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
TM6

Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)

3.7 ( 10 évaluations )

Ingrédients

Winter Veg Mash

  • 400 g turnip peeled and cut into pieces (3 cm)
  • 320 g carrot cut into pieces (3 cm)
  • 1 tsp Vegetable stock paste salt-free (see Tip)
  • 50 g water
  • ground nutmeg to taste
  • ground black pepper to taste

Pork and Prune Stew

  • 1 tbsp extra virgin olive oil
  • 1 garlic clove
  • 12 pickling onions (approx. 360 g)
  • 60 g red wine
  • 2 tbsp wholemeal plain flour
  • 2 carrots trimmed and sliced
  • 2 tbsp fresh sage leaves plus extra to serve
  • 2 tsp Vegetable stock paste salt-free (see Tip)
  • 500 g water
  • 400 g broccoli cut into florets
  • 500 g pork fillet cut into cubes (3 cm)
  • ground black pepper to taste
  • 60 g dried pitted prunes

Infos nut.
par 1 portion
Calories
385 kcal / 1610 kJ
Protides
39.3 g
Lipides
7.5 g
Glucides
29 g
Fibre
17.3 g
Graisses saturées
1.8 g
Sodium
199.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives