Geräte & Zubehör
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
cauliflower cut into florets450 g
-
onion cut into halves80 g
-
fresh coriander leaves only7 sprigs
-
extra virgin olive oil4 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
curry powder (see Tip)2 tsp
-
ground cardamom½ tsp
-
ground cloves¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
canned cherry tomatoes no-added salt400 g
-
water120 g
-
canned chickpeas no-added salt, rinsed and drained400 g
-
natural yoghurt high protein (see Tip)140 g
-
boneless lamb leg steaks cut into pieces (2 cm)400 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 4 portions
Natrium
628 mg
Protein
153 g
Kalorien
6100 kJ /
1460 kcal
Fett
53 g
Ballaststoff
25 g
Gesättigte Fettsäuren
16 g
Kohlenhydrate
83 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Bean ratatouille with halloumi
30 Min
Creamy chicken curry and rice
45 Min
Curried sausages
40 Min
JJ's 2-step chicken curry
45 Min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1 Std. 35 Min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 Min
Cottage pie
1 Std. 30 Min
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40 Min
Leek, chilli and chorizo sauce
40 Min
Quick chicken tikka masala
35 Min
Creamy beef curry
1 Std. 15 Min
Chilli and cheese nachos
35 Min