Appareils & accessoires
Flammekuchen
Prép. 15min
Total 1h
4 portie
Ingrédients
Deeg
-
bloem250 g
-
olijfolie30 g
-
water120 g
-
zout¼ afgestreken theelepel
-
bloem om te bestuiven
-
zure room, 18% vet150 g
-
zout½ theelepel
-
zwarte peper, vers gemalen½ theelepel
Topping en afwerking
-
witte uien gehalveerd200 g
-
rode uien gehalveerd200 g
-
verse bieslook gehakt30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
6.5 mg
Protides
2.2 g
Calories
407.8 kJ /
98.5 kcal
Lipides
3.8 g
Fibre
0.7 g
Graisses saturées
1.5 g
Glucides
13.9 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Ossenstaart Shepherd's Pie
Keine Bewertungen
Groentepannenkoekjes
20 Min
Ravioli Soep met Rundsvlees
Keine Bewertungen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Keine Bewertungen
Tiramisu met chocolade en chili
Keine Bewertungen
Charoset
15 Min
Italiaanse brunch
1 Std. 30 Min
Kurkuma schillen
Keine Bewertungen
Tomatenmannetjes
Keine Bewertungen
Romige Feta Dip
Keine Bewertungen
Japanse Ramen Noedelsoep
1 Std. 40 Min
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Keine Bewertungen