Appareils & accessoires
Ravioli van sternoten met champagnesaus
Prép. 45min
Total 1h 30min
4 porties
Ingrédients
Raviolideeg
-
bloem voor pasta200 g
-
eieren2
-
olijfolie1 el
Vulling
-
verse peterselie plus voor de garnering2 takjes
-
Parmezaanse kaas40 g
-
gepelde walnoten50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
peren in blokjes gesneden (1 cm)100 g
-
zongedroogde tomaten doormidden gesneden20 g
-
ricotta150 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gemalen nootmuskaat3 snuifjes
Saus
-
teentje knoflook1
-
sjalot30 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
1 tl maïszetmeelbloem1 tl
-
groentebouillon180 g
-
Champagne200 g
-
room, 25% v.g20 g
-
zout1 - 2 tl
-
water1300 g
-
grenadine20 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 4 porties
Sodium
4487.4 mg
Protides
89.3 g
Calories
11769.9 kJ /
2813.1 kcal
Lipides
161.2 g
Fibre
23.3 g
Graisses saturées
60.3 g
Glucides
233.2 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Kerst menu
11 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Sabayon (Zabaglione)
15min
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Pas d’évaluation
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1h 15min
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10min
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Pas d’évaluation
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Pas d’évaluation
Lichtblauw gekleurde eieren
Pas d’évaluation
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Pas d’évaluation
Tequila 'Refresher'
5min
BBQ-saus
20min
Dubai Chocolate Pistacheballetjes
Pas d’évaluation
Alpenmacaroni
45min