Appareils & accessoires
Herbes de Provence
Prép. 5min
Total 5min
45 g
Ingrédients
-
dried thyme20 g
-
dried rosemary2 Tbsp
-
dried basildried oregano4 Tbsp
-
dried fennel seeds1 Tbsp
-
dried tarragon1 Tbsp
-
dried mint (optionnel)1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 5 g
Sodium
2.5 mg
Protides
0.6 g
Calories
71.2 kJ /
17 kcal
Lipides
0.5 g
Fibre
1.7 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
3.1 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
5 Ingredients
70 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Tu pourrais aussi aimer...
Spicy Beef with Red Peppers
30min
Croquembouche with Orange Custard and Dark Chocolate
10h
Mince and Tatties
1h 10min
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
4h 20min
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels
1h
Braised Red Cabbage with Grated Apples (TM5)
Pas d’évaluation
Pigs in Blankets with Black Garlic Ketchup
3h 45min
Sous-vide Sausage Ragù
2h 25min
Steamed Rice
25min
Boiled Pasta
20min
Garlic and Olive Conchiglie
25min
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2h