Versions compatibles
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Salad
- 3 oz fennel bulb, trimmed, cut into pieces that fit into feeder tube (reserve fronds to garnish)
- 2 oz red onion, cut into wedges (see Tip)
- 1 radicchio, cut into wedges
- ice cold water
- 2 oranges whole, peel and white pith removed
Orange Balsamic Vinaigrette
- 7 oz vegetable oil
- 3 oz orange juice
- 1 oz balsamic vinegar
- 1 oz honey
- ¼ tsp salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper
- 8 oz feta cheese, crumbled
- ½ avocado, sliced
- Infos nut.
- par 4 portions
- Calories
- 8578.2 kJ / 2050.2 kcal
- Protides
- 6.5 g
- Glucides
- 84.9 g
- Lipides
- 199.5 g
- Graisses saturées
- 28.6 g
- Fibre
- 11.2 g
- Sodium
- 662.8 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Spinach and Artichoke Dip
20 min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10 Min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 Min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 Min
Green Goddess Salad
10 Min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1h 25 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40 min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1h
Steamed Cod Over Greens
40 min