Lentil, Cauliflower and Kale Salad
TM6 TM5

Lentil, Cauliflower and Kale Salad

4.7 ( 25 évaluations )

Ingrédients

  • 10 oz cauliflower cut into florets (approx. 6 florets)
  • 2 tbsp olive oil
  • 5 oz lacinato kale cut into pieces (2 in.), stems removed (approx. 1 bunch)
  • 3 garlic cloves
  • 16 oz Roma tomatoes halved
  • 1 tbsp balsamic vinegar plus extra to garnish
  • 1 oz olive oil plus extra to garnish
  • ½ oz fresh basil leaves
  • 1 tsp salt to taste
  • 24 oz water
  • 4 oz black lentils
  • 3 oz feta cheese drained and crumbled
  • freshly ground black pepper to taste

Infos nut.
par 1 portion
Calories
227.6 kcal / 952.4 kJ
Protides
9.4 g
Lipides
12.9 g
Glucides
21 g
Fibre
4.8 g
Graisses saturées
3.5 g
Sodium
551.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives